Skip to main content

Join the community of community managers!

SEO Boost App
SEO Boost App

 

@Preetish10 Attaching the SEO settings as you requested.  

Default social share image?  Can that default to the 1st image in any post/article?  Currently the share image is my community logo... not good.  After updating in advanced SEO, shares are still not pulling correct image from advanced SEO setting.  I assume this is cahe or something, how can I clear so I can post  now?

EDIT1:

I uploaded the image and checked again with Twitter Validator. It now showed the proper image. But still while sharing the link in WhatsApp, it doesn't appear. 

Default social share image?  Can that default to the 1st image in any post/article?  Currently the share image is my community logo... not good.  After updating in advanced SEO, shares are still not pulling correct image from advanced SEO setting.  I assume this is cahe or something, how can I clear so I can post  now?

Screenshot from Twitter Validator:

Default social share image?  Can that default to the 1st image in any post/article?  Currently the share image is my community logo... not good.  After updating in advanced SEO, shares are still not pulling correct image from advanced SEO setting.  I assume this is cahe or something, how can I clear so I can post  now?

Screenshot from WhatsApp share:

Default social share image?  Can that default to the 1st image in any post/article?  Currently the share image is my community logo... not good.  After updating in advanced SEO, shares are still not pulling correct image from advanced SEO setting.  I assume this is cahe or something, how can I clear so I can post  now?
PreetishTribe Team
Ḿarkḛtinḡ ḁt Tribë

I uploaded an image for this question and used Twitter validator30 to test. I can see that Twitter successfully loaded the image.

Default social share image?  Can that default to the 1st image in any post/article?  Currently the share image is my community logo... not good.  After updating in advanced SEO, shares are still not pulling correct image from advanced SEO setting.  I assume this is cahe or something, how can I clear so I can post  now?

Coming to your suggestion - sure, we can consider adding the 1st image as the default image in SEO settings. I've marked this as an internal note.

PreetishTribe Team
Ḿarkḛtinḡ ḁt Tribë

Hi @Saptharishi Suresh39 - You can add noindex to the specific groups to restrict search crawlers from indexing the content.

I want to have Google crawl only a specific groups of our community or crawl only specific topics. What setting should I make to achieve this?

The same goes for the topics.

I want to have Google crawl only a specific groups of our community or crawl only specific topics. What setting should I make to achieve this?

Here are the steps:

1. Click on edit.

I want to have Google crawl only a specific groups of our community or crawl only specific topics. What setting should I make to achieve this?

2. Click on 'Show admin tools'.

I want to have Google crawl only a specific groups of our community or crawl only specific topics. What setting should I make to achieve this?